energetische behandelingEnergetische gezichtsbehandeling

Wilt u weer een mooie, gladde, levendige en stralende huid die er jonger uitziet?

De energetische gezichtsbehandeling harmoniseert het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem en verbetert uw huid. Uw lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingsstoffen voor de huid. De jukbenen worden beter zichtbaar en de kaaklijn weer strak. De structuur en de kleur van de huid zijn weer fris en stralend. Ook is het goed te voelen, uw huid voelt glad aan en onderhuidse verdikkingen zijn weg. U ziet er jonger uit en heeft een stralend uiterlijk. Een ware oppepper voor uw huid!

 

Deze effectieve en comfortabele behandeling is speciaal geschikt wanneer u merkt dat u rimpeltjes krijgt, dat de buitenste huidlaag een vale kleur krijgt, dat uw huid dikker wordt of wanneer de elasticiteit vermindert. Bijvoorbeeld wanneer u al lange tijd weinig tijd aan uzelf en uw verzorging heeft kunnen besteden, tijdens de eerste fase van de overgang, of na een burn-out…

 

Om tot een goede behandeling te komen analyseer ik eerst uw huid. Dit gebeurt niet met de klassieke typering, maar op basis van Yin en Yang.
Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met verschillende apparatuur om het gewenste resultaat te behalen. Ik begin met een energetische opening . Daarna ga ik verder met een cupping drainage om overtollige vochtophopingen af te voeren en gifstoffen uit uw gezicht te verwijderen. Tijdens het masker wordt de Beautystimm ingezet: extra stimulatie waardoor een liftend effect zichtbaar wordt. Ik sluit af met een verzorgende crème die bij u huid past.
Kortom, de Energetische gezichtsbehandeling is een effectieve methode om op een comfortabele manier uzelf een oppepper te geven.

 

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

 

Behandeling duurt circa 120 minuten en uw investering is € 98,00.

 

Thuis:
Wanneer u het effect van de behandeling wilt maximaliseren, kunt u de behandeling thuis continueren door ondersteunende producten te gebruiken. Graag vertel ik u er meer over: vraag er mij naar wanneer u in de salon bent.

© 1997 - Copyright La Pivoine | Privacyverklaring | Contact