niek1Mijn naam is Niek van der Putten. Al bijna 20 jaar ben ik zelfstandig. Ik begon als schoonheidsspecialiste, maar ik zag dat behandeling van -veelal alleen de gezichtshuid- niet het gewenste resultaat opleverde. Prettig en effectief, maar het resultaat was slechts van korte duur.
Ik ontdekte dat het gezicht niet losstaat van het lichaam. Niemand ziet er stralend uit wanneer hij of zij niet lekker in z’n vel zit. Toch?
Ik leerde dat schoonheid van binnenuit komt.  En hoewel een goede huidverzorging zeer belangrijk is, kan een goede lichamelijke gezondheid niet gerealiseerd worden door alleen een prettige gezichtsbehandeling. In mijn idee staat de hele mens centraal en een onderdeel is het lichaam. De studie die daarop aansluit is de Traditionele Chinese Gezondheidsleer (TCG). Daar ben ik mij in gaan verdiepen. Drie jaar terug naar school en zelfs studiereizen naar Thailand.

 

Gaandeweg kwam ik in contact met Piroche Cosmétiques. De werkmethode van dit Italiaanse merk is gebaseerd op de TCG. Piroche streeft naar een goede innerlijke balans van lichaam en geest. Het doel van de Piroche methode is de balans te herstellen. Zij ontwikkelen behandelingen voor lichaam en gezicht. Deze behandelingen gaan uit van een persoonlijke benadering.

 

Net zoals Piroche zijn uw wensen voor mij het uitgangspunt. Ik houd ervan mijn kennis en vaardigheden in te zetten om uw schoonheid tot uiting te brengen. Bel mij voor het maken van een kennismakingsafspraak. Dan vertel ik u tijdens een kopje koffie of thee wat ik voor u kan betekenen.

 

CV van mij:
2016 Met succes de TCM afgerond.

2011 opleiding kruidengeneeskunst. Ik ben ervan overtuigd dat in bloemen en planten veel geneeskracht zit die bij kan dragen aan een goede en ontspannen gezondheid.

2013 start met de opleiding TCM ( Traditionele Chinese Geneeswijze)

 

kinderverpleegkundige  op een prematuren/zuigelingen afdeling

© 1997 - Copyright La Pivoine | Privacyverklaring | Contact